R.R.C. (Rolin) den Heijer

R.R.C. (Rolin) den Heijer

Foto van R.R.C. (Rolin) den Heijer

Contact informatie

E-mailadres:
rolindh@gmail.com
Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: 29 maart 2018 tot: Website: dordrecht.vvd.nl Functie: Raadslid
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 29 maart 2018 tot: Functie: Raadslid

Raadslid sinds: 29 maart 2018

Partij: Dordtse VVD

Woordvoerder: Economische Zaken, Evenementen, Binnenstad, Stadsbeheer, Sport en Internationale Samenwerking

Wijken: Binnenstad en Crabbehof

Contact: 0620961972

E-mail: rolindh@gmail.com

Over Rolin

Rolin (26 jaar) trotse bakfietsvader zonder bakfiets. Werkt als chef fractiebureau in Rotterdam. Studeerde geschiedenis in Utrecht, maar hij is tijdens zijn studentenleven Dordt niet vergeten. Hij is namelijk teruggekeerd met duidelijk doel: Dordrecht mag geen saaie provinciestad worden! De stad verdient een bruisende plek te zijn voor Dordtse studenten, ondernemers en starters. Zo moeten volgens hem de ondernemers meer ruimte krijgen en het evenementenbeleid versoepeld worden. Zeker in tijden van Corona is het alle hens aan dek, we moeten keihard strijden voor onze ondernemers. Ook is Rolin een fanatieke FC Dordrecht-supporter. Na de wedstrijden staat hij als vrijwilliger achter de bar, hij is bij elke wedstrijd aanwezig om zijn geliefde club te steunen. Er moet meer mogelijk zijn aan de Krommedijk om tot een stadionontwikkeling te komen.

Wat wil Rolin bereiken?

Als student vertrokken, als raadslid teruggekomen. En niet voor niets. De komende jaren zijn cruciaal voor Dordrecht. We moeten Dordrecht geen saaie provinciestad laten worden! En sterker uit de coronacrisis komen. Dag dagelijks houd ik me bezig met oa: de uitvoering van een ambitieuze sport- en levendige binnenstadsvisie, een degelijk en goedwerkend Stadsbeheer, meer ruimte geven aan ondernemers, het versoepelen van het horeca- en evenementenbeleid en het volgen van mijn favoriete voetbalclub: FC Dordrecht. Zeker in tijden van Corona is het alle hens aan dek, we moeten keihard strijden voor onze ondernemers. We moet alles doen om de ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden. Dat geldt ook voor de Dordtse sportclubs. 

Waarom de Dordtse VVD?

Het is de club van handen uit de mouwen: niet praten, maar doen. De Dordtse VVD is een middel en zeker geen doel. Het doel is mijn stad. Via mijn functie als raadslid en VVD-lid wil ik het liberalisme uitdragen naar Dordrecht. Ik wil inwoners de mogelijkheden geven om te groeien tot grote hoogten, maar als het wat minder gaat toch een goed vangnet te kunnen bieden. Met concrete resultaten. Het is niet iedereen gegeven om raadslid te mogen zijn van de mooiste stad van Nederland, daarom volle bak vooruit en maximale resultaten halen voor Dordtenaren, ondernemers en sportclubs. 

Over het contact met inwoners

Dat is wat mij betreft heel simpel: bel/app/mail of spreek mij aan op straat: 0620961972